Liga 1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE // FOTO Au început lucrările la stadionul din Târgovişte » Investiţie de 5 milioane de euro! Cum va arăta arena

+15 Foto
FOTO: Facebook AFC Chindia Oficial

Articol de Ionel Luţan  —  miercuri, 10 iulie 2019

La Târgoviște au fost demarate lucrările pentru construcția noului stadion al Chindiei.

Chindia Târgovişte se pregăteşte pentru debutul în noul sezon de Liga 1, care aduce pentru formaţia antrenată de Viorel Moldovan meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş.

Dâmboviţenii vor juca partidele de acasă în campionat pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti.

De astăzi au început lucrările de reabilitare a bazei sportive „Eugen Popescu” din Târgovişte. Valoarea investiţiei se ridică la 5 milioane de euro şi cuprinde refacerea tribunelor, a câmpului de joc şi montarea unei instalaţii de nocturnă.

Oficialii Chindiei sunt optimişti şi afirmă că la 1 martie 2020 lucrările vor fi gata şi Chindia se va întoarce acasă pentru finalul campionatului.

Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, a reacționat pe pagina sa de Facebook: „Stadionul va fi echipat cu instalație de nocturnă, tribuna I (care va fi construită pe locația fostei tribune a II-a) va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribuna I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de primă ligă”.

VEZI ȘI:

Prunea, detalii de ultim moment despre accidentarea lui Dan Nistor + ce șanse are să joace cu Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.