Campionate

Gerard Piqué, condamnat! Cât e obligat să plătească după ce a păcălit Fiscul spaniol

Gerard Pique, FC Barcelona

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 10 iulie 2019

Gerard Pique, fundașul Barcelonei, nu a scăpat. Va trebui să dea 1,5 milioane de euro, sumă pe care nu o achitase, plus o amendă de 600.000 de euro.

Piqué este alt fotbalist spaniol sau care evoluează în LaLiga ce a încercat să fenteze Fiscul statului iberic. Nu a reușit. La fel ca toți ceilalți, a fost prins.

Tribunalul a concluzionat că fundașul Barcelonei a simulat cedarea drepturilor de imagine societății sale Kerad Project pentru a plăti un impozit mai mic în 2008, 2009 și 2010.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani va trebui să achite 1,5 milioane de euro (sumă pe care nu o plătise la timp), plus o amendă de 600.000 de euro. În total, 2,1 milioane.

O hotărâre care vine la o lună după ce soția sa, cântăreața columbiană Shakira, a fost chemată în justiție pentru o infracțiune similară. E suspectată de a fi păcălit Fiscul cu 14,5 milioane de euro în perioada 2012-2014.

VEZI ȘI:

Leo Messi nu a fost inclus în echipa ideală de la Copa America! Starul Argentinei, ignorat după scandalul provocat la finalul turneului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.