Stranieri

VIITORUL CONSTANȚA // Gică Popescu a făcut marele anunț: „Ianis Hagi e 100% plecat”

Ianis Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iulie 2019

Ianis Hagi (20 de ani) se desparte de FC Viitorul. Gică Popescu, președintele clubului constănțean, a făcut anunțul mult așteptat, dar a evitat să spună unde va pleca Ianis Hagi.

„Ianis e foarte aproape de a semna un contract în străinătate. El e 100% plecat de la noi de la club. Rămâne să vadă pe care din ofertele numeroase venite pe adresa clubului o va alege. Alegerea îi aparţine, pentru că de ea depinde viitorul lui.

Pentru Ianis nu e o chestie financiară, pentru că, dacă ar fi fost, ar fi plecat de mult, oferte au fost la nivel foarte mare. Am fi putut face cel mai mare transfer din fotbalul românesc.

Ianis să se gândească foarte bine, îi trebuie un proiect sportiv care să îl aibă pion principal şi să îi ofere posibilitatea să crească în continuare, aşa cum a făcut-o la venirea de la Fiorentina la clubul nostru. Eu cred că zilele următoare se va decide. Foarte curând. Cu siguranţă înaintea meciului cu Dinamo”, a declarat Gică Popescu, potrivit TV Telekom Sport.

  • Viitorul - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, în etapa 1 a sezonului 2019-2020

vezi și:

Gică Popescu a confirmat oferta Barcelonei pentru Ianis Hagi: „Proiectul sportiv nu e de interes” + ce spune despre Spartak

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.