Liga 4

CSA STEAUA // Probleme pentru Florin Talpan! Comandantul Bixi Mocanu a reacționat, după ce juristul i-a cerut demisia: „Nu mai putem accepta derapajele dumnealui”

Florin Talpan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iulie 2019

Juristul Florin Talpan i-a cerut demisia comandantului Pompiliu-Bixi Mocanu după ce a câștigat procesul pentru palmares, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară.

Vezi AICI declarațiile lui Talpan

Bixi Mocanu îi transmite lui Florin Talpan să că nu este cazul să își depășească atribuțiile. Acesta a comentat și vizavi de dorința juristului de a prelua funcția de comandant.

„Nu cred că domnul Talpan poate să îmi ia locul, indiferent de cât de mult îşi doreşte. Domnul Talpan are poziţia de consilier juridic şef, dânsul îşi depăşeşte în mod repetat atribuţiile şi, până la urma urmei, situaţia se va regla la nivelul clubului, pentru că nu mai putem accepta foarte mult derapajele dumnealui.

Chiar nu ştiu de unde are această dorinţă de a-şi depăşi condiţia. Din punctul meu de vedere, ar trebui să înţeleagă că e momentul să revină la sentimente mai bune şi să îşi facă datoria”, a declarat Pompiliu-Bixi Mocanu, potrivit Telekom Sport.

VEZI ȘI:

Daniel Oprița, noul antrenor de la CSA Steaua » EXCLUSIV Obiectivul setat de comandantul Bixi Mocanu + de ce au căzut negocierile cu Falub

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.