Liga 1

CFR - VIITORUL 0-1 // EXCLUSIV Sexgate în Gruia » Damjan Djokovici a fost prins în cameră cu o femeie în noaptea dinaintea Supercupei, iar Dan Petrescu l-a exclus cu Astana!

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 11 iulie 2019

Surse din Gruia susțin că înainte de meciul CFR Cluj - Viitorul, din Supercupă, mijlocașul croat Damjan Djokovici ar fi fost surprins cu o femeie în camera de hotel, acesta fiind motivul pentru care a fost lăsat în tribune cu Astana.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei, mijlocașul Damjan Djokovici a fost, alături de Țucudean, printre marii absenți ai formației din Gruia în partida tur cu FC Astana, pierdută cu 0-1. Oficialii clubului ardelean au explicat că fotbalistul ar fi simțit o problemă musculară la antrenamentul oficial din Kazahstan, acesta fiind motivul pentru care croatul de 29 de an n-a prins nici un loc de rezervă și a urmărit partida din primul tur preliminar Champions League din tribune.

Surprins de un șef

Surse autorizate susțin că motivul absenței de pe teren a lui Djokovici ar fi fost cu totul altul. Și că ar fi legat de un incident petrecut în noaptea dinaintea meciului de Supercupă cu Viitorul, de la Ploiești.

CFR a ajuns la București vineri seară. Ardelenii s-au cazat la "Ramada", hotelul lui Copos. Djokovici era coleg de cameră cu noul fundaș dreapta, Mateo Susici.

Noaptea, unul dintre conducătorii grupării din Gruia l-ar fi surprins într-o altă cameră pe Damjan Djokovici, împreună cu o femeie. Dan Petrescu nu a știut nimic până după partida pierdută cu Viitorul, în care Djokovici a fost titular și integralist.

Ulterior, tehnicianul a fost informat despre cele petrecute și, normal, a luat foc. Cum CFR urma să plece chiar a doua zi spre Kazahstan, nu s-a mai luat nicio măsură disciplinară împotriva jucătorului, care a avut un program normal, același cu restul coechipierilor săi. A făcut chiar și antrenamentul oficial de pe terenul sintetic al Astanei, dar, ca pedeapsă, "Bursucul" a decis să îl scoată din lot și să-l lase în tribune. Ieri seară, Djokovici s-a prezentat la antrenamentul de la ora 19:00, jucătorii având liber toată ziua, ei revenind din Kazahstan în jurul orei 5:00 dimineața.
Fotbalistul nu a vrut să comenteze informațiile GSP, spunând doar, foarte scurt, că "nu e adevărat, totul este doar o invenție".

Djokovici a venit prima oară la Cluj în 2013, împrumutat un sezon de la Bologna. Apoi, în 2017, a fost transferat definitiv, iar în această vară și-a prelungit acordul cu "feroviarii" până în 2022

"Nu este nimic adevărat din această poveste. Nu știu de unde tot scoateți aceste lucruri"
Marian Băgăcean, președinte CA la CFR

"Damjan e un jucător foarte bun și nu e însurat. Nimeni nu poate să-i reproșeze nimic. Ar fi trebuit doar să găsească și el alt moment"
Sursă GSP

83e meciuri a adunat Djokovici în Liga 1, în trei sezoane, în care a marcat de 10 ori

3trofee are Djokovici cu CFR: două titluri de campion și o Supercupă a României

Zborul de întoarcere, cu peripeții

CFR a avut parte de un zbor mai lung la întoarcerea din Kazahstan decât fusese programat, chiar dacă a închiriat un charter, care urma să facă drumul până la Cluj fără escală. Din cauza curenților și a vântului potrivnici, s-a consumat mai mult combustibil decât era prevăzut, astfel că a fost nevoie de o escală la Istanbul, de 45 de minute, pentru realimentare. Astfel, drumul a durat în total aproape 7 ore.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.