Liga 1

VIDEO CSA recunoaște că FCSB e Steaua :) Gafa făcută de clubul Armatei la prezentarea lui Daniel Oprița

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 12 iulie 2019

Daniel Oprița, 37 de ani, este noul antrenor principal al echipei CSA Steaua. Acesta îi va avea în staff-ul tehnic pe Iulian Miu și Fane Nofitovici - antrenori secunzi, Sorin Bobariu - antrenor cu portarii și Florentin Dumitru - suport tehnic.

În clipul de prezentare al lui Oprița, postat pe canalul oficial de YouTube al Stelei, este specificat faptul că fostul atacant a jucat pentru Steaua „timp de 5 ani”. Această formulare contravine deciziei judecătorești conform căreia Armata deține palmaresul Stelei din 1947 până în ianuarie 2003, de atunci și până în prezent palmaresul fiind în curtea FCSB.

Daniel Oprița a fost transferat de Steaua în 2002 de la Școlar Reșița pentru 300.000 € și a plecat în 2007 liber de contract pentru a semna cu Dinamo. Astfel, din decizia Tribunalului se poate extrapola în mod clar că Oprița a evoluat pentru Steaua București o jumătate de sezon, iar pentru FCSB 4 ani și 6 luni.

De asemenea, pe site-ul oficial al clubului armatei este comisă aceeași eroare.

„În perioada 2002-2007, când a evoluat ca atacant pentru Steaua București, Daniel OPRIȚA a bifat peste 100 de meciuri și 44 în cupele europene. A cucerit 2 titluri de campion național și o Supercupă a României.”, fragment extras din prezentarea lui Oprița de pe csasteaua.ro.

Primele cuvinte ale lui Daniel Oprița din postura de antrenor principal al CSA Steaua:

„Este clubul la care am cunoscut cele mai mari performanțe. Sunt bucuros și emoționat să mă întorc aici. Toți steliștii au așteptări mari de la noi și nu putem să-i dezamăgim. Nu avem voie să ratăm promovarea. E un risc și pentru mine să vin în liga a 4-a și să nu reușesc. Va fi nevoie de mai mulți jucători, trebuie să facem o echipă bună”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.