Europa League

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // Gigi Becali chiar l-a executat pe Cristi Bălgrădean!

Articol de Remus Răureanu  —  vineri, 12 iulie 2019

Cristi Bălgrădean a fost printre cei mai buni și mai constanți roș-albaștri în sezonul trecut, însă a ajuns rezervă fără o concurență corectă. Așa cum anunțase, Becali l-a titularizat pe Andrei Vlad.

Niște calcule economice l-au transformat pe Bălgrădean din titular în rezervă, nu mai contează prestațiile bune pe care le-a avut ex-dinamovistul de când a ajuns la FCSB. Becali a stabilit goalkeeperul numărul 1 încă de la startul pregătirii, însă atunci a părut o exagerare a patronului într-una dintre intervențiile sale la TV: "Va apăra Andrei Vlad meci de meci, indiferent dacă mai greșește sau nu!".

Vlad, 20 de ani, ar putea fi vândut în viitor, dacă o să devină cu adevărat portarul foarte bun pe care și-l imaginau roș-albaștrii când l-au cumpărat de la Craiova. Bălgrădean are 31 de ani și Becali nu mai poate spera că va obține milioane de euro în schimbul lui.

Acesta e raționamentul după care patronul a realizat rocada între goalkeeperi.

"Pufi" a ajuns la FCSB în februarie 2018 tocmai fiindcă Vlad, pe care-l "forțase" Gigi și atunci, greșea decisiv și șubrezea toată echipa. "Dică și MM mi-au spus că n-avem cum să câștigăm campionatul cu Andrei în poartă și au avut dreptate", recunoștea Becali.

La un an și jumătate distanță, el speră că internaționalul de tineret a mai progresat și va fi capabil să rămână numărul 1 în tot sezonul. Caz în care Bălgrădean ar fi "pensionat".

34de meciuri a bifat Bălgrădean în sezonul trecut din Liga 1. Vlad a fost titular doar de două ori, o dată în meciul cu CFR din ultima etapă, care nu mai conta

Motivul pentru care MM Stoica s-a răzgândit și a stat pe bancă, deși declarase că acest lucru nu se va mai întâmpla

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.