Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Analiza lui John McEnroe: „Vechea Halep nu ar fi reacționat în acest mod!”

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 12 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA), 6-1, 6-3 în semifinalele de la Wimbledon 2019, iar victoria imensă a sportivei noastre nu a rămas fără ecou.

Fostul mare jucător de tenis John McEnroe (60 de ani) a comentat victoria Simonei și a avut cuvinte frumoase despre evoluția fostului număr 1 WTA.

„Simona și Svitolina au stiluri asemănătoare, lovesc curat, caută unghiuri dificile pentru a închide rapid punctul. Svitolina a rămas șocată de modul în care Halep a lovit mingea. A fost înghesuită la început, iar Halep a pus-o în dificultate. 

Vechea Halep nu ar fi reacționat în acest mod, dar acum și-a regăsit forțele. Are foarte multă încredere în ea. Nu se mai panichează atât de repede și se mișcă foarte bine pe iarbă", a declarat McEnroe pentru Eurosport.

Halep va juca sâmbătă de la ora 16:00 finala la Wimbledon cu americanca Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani). Meciul va fi în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro 

Brad Gilbert îi explică Simonei cum s-o învingă pe Serena: „Asta i-aș spune dacă aș fi antrenorul ei. Dacă nu face așa, va fi 10-1 la meciuri directe!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.