Liga 1

FC VOLUNTARI - SEPSI 0-0 // FOTO+VIDEO Start dezamăgitor în Liga 1! Fără goluri la Voluntari

+12 Foto
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 July 2019

Liga 1 a debutat crunt! FC Voluntari și Sepsi au făcut un antifotbal iritant, 0-0, parcă în ciuda sumelor mari pe care cluburile le primesc din televizări.

Ce mult au mai așteptat iubitorii fotbalului startul noului sezon și ce dezamăgiți au fost probabil aseară! Meciul inaugural al noului sezon de Liga 1, Voluntari - Sepsi, s-a terminat 0-0, dar nu scorul a fost problema fiindcă există și jocuri frumoase, cu ocazii, care se termină indecis. Problema a fost că fotbaliștii au etalat aseară o plictiseală totală. Presingul a fost practic inexistent, ocaziile adevărate de gol au lipsit, iar viteza de joc a dus cu gândul la niște melci care au obosit să înainteze în toropeala soarelui din Voluntari.

Probabil oficialii celor două echipe vor veni cu pretextul că sunt la început de sezon și că jucătorii mai au nevoie de o perioadă de acomodare. După aceea se va apela cel mai probabil la faptul că fotbaliștii sunt prea încărcați și nu se pot ridica la nivelul așteptărilor.

Întrebarea care se pune acum este: cât mai trebuie să suporte fanii fotbalului echipe nou-formate, fără suporteri și fără tradiție, care nu au nici măcar bunul simț să ofere un spectacol demn de urmărit?

FC Voluntari - Sepsi 0-0

Click AICI pentru VIDEO

Click AICI pentru live+statistici

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.