Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Avertismentul lui Darren Cahill pentru Simona: „Nu mă așteptam la asta din partea ei”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) se înfruntă în finala Wimbledon 2019. Darren Cahill se teme de forma pe care a arătat-o americanca.

  • Finala dintre Simona Halep și Serena Williams se joacă sâmbătă, de la ora 16:00. Va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport.

Cahill comentează meciurile de la Wimbledon pentru ESPN, dar își face timp și pentru a o susține pe Simona. Dovadă stau imaginile de la semifinala câștigată în fața ucrainencei Elina Svitolina (8 WTA). Fostul antrenor al lui Halep a studiat atent jocul Serenei și trage un semnal de alarmă. 

„Nu trebuie să te uiți la faptul că Serena a pierdut ultimele finale jucate, ci la felul cum a jucat în semifinală. Barbora Strycova a avut planul A, planul B și planul C, însă nimic n-a funcționat.

Serena a jucat incredibil de bine, nu mă așteptam la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar în semifinală, ci încă din prima rundă”, a declarat Darren Cahill pentru ESPN. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Ion Țiriac explică în ce mod poate câștiga Simona Halep: „Dacă face asta cu primele două mingi, a treia nu mai există”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.