Tenis

ROGER FEDERER - RAFAEL NADAL // VIDEO Federer a scăpat de Rafa, urmează Djokovic: „Novak e suprem! Abia aștept finala”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 iulie 2019

Roger Federer (3 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (2 ATP), scor 7-6(3), 1-6, 6-3, 6-4, și va disputa finala de la Wimbledon 2019 împotriva lui Novak Djokovic (1 ATP). Elvețianul crede că semifinala a fost decisă doar de câteva detalii.

  • Finala masculină de la Wimbledon se joacă duminică, 14 iulie, de la ora 16:00.

„Sunt epuizat. A fost un final extrem de dificil. Rafa a reușit niște lovituri incredibile în momentul în care eram aproape de victorie. Întreg meciul a avut un nivel foarte ridicat.

Punctele jucate în momentele cruciale mi-au aparținut mie. Au fost raliuri agonizante, lungi, pe care le-am câștigat, poate și cu puțină șansă. A fost o adevărat bucurie să fiu astăzi pe teren”, a declarat Federer la final.

„Novak e suprem!”

Elvețianul și-a complimentat adversarul din finală, Novak Djokovic, campionul de anul trecut.

„Novak a jucat grozav împotriva lui Bautista Agut. A fost suprem! Este campionul en-titre și a arătat că își poate apăra titlul. A avut o prestație solidă pe întreaga durată a turneului. Sper să îl pot împinge la limită. Va fi o finală dificilă, dar abia o aștept”, a spus Roger la microfonul BBC.

31este numărul care va apărea în dreptul finalelor de Mare Șlem jucate de Roger Federer. 20 dintre ele au fost câștigate

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Federer trece de Nadal după un ultim game ANTOLOGIC! Va juca finala de la Wimbledon contra lui Novak Djokovic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.