Tenis

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Fanii americancei se revoltă pe Twitter înainte de finala de la Wimbledon: „Vrem să vedem acest meci! Vreau să râd cu lacrimi”

Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-au înfruntat în finala Wimbledon 2019. Partida a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și liveTEXT pe GSP.ro. 

Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 56 de minute de joc și a cucerit cel de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Înaintea meciului, fanii Serenei s-au revoltat pe Twitter din cauza unui sondaj online, la care au răspuns 1.732 de adulți din Marea Britanie.

Într-un studiu realizat de compania YouGov, 12% dintre bărbați consideră că ar putea câștiga un punct contra Serenei Williams într-un meci direct. În același sondaj, doar 3% dintre femei consideră că pot să-i ia un punct americancei.

Fanii s-au revoltat pe Twitter

După ce au văzut rezultatele, fanii Serenei s-au revoltat. Aceștia s-au declarat nemulțumiți și au spus că vor să vadă un meci între Serena Williams și cei care cred că pot câștiga un punct contra ei.

„Doamne, dă-mi această încredere în mine ieșită din comun pe care o are unul din opt bărbați”

„Te rugăm, Serena. Vrem să vedem acest meci. Vreau să râd cu lacrimi”

„Dacă-mi dai 500 de șanse, aș putea câștiga. Pun pariu că Serena va fi distrasă de burta mea, începe să râdă și face dublă greșeală”

„Aș vrea să-l văd pe acel bărbat”

au fost câteva dintre comentariile de pe Twitter

 

Citește și: 

Vulnerabilități pe iarbă » Serena Williams poate fi învinsă la Wimbledon: 3 exemple pentru Simona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.