Tenis

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Alexandra Dulgheru, despre Daniel Dobre, „eroul” ignorat: „E cam subestimat în acest moment”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 July 2019

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Alexandra Dulgheru crede că antrenorul Daniel Dobre are un merit deosebit în această performanță.

„Mai mult ca sigur Simona l-a chemat pe Darren alături de ea în clipele astea. Nu e nicio legendă. A vrut să aibă pe toată lumea lângă ea. Cahill era cea mai importantă piesă din acest angrenaj. Sunt sigură că ea l-a chemat la Londra.

Meritul lui Daniel Dobre este puțin subestimat în acest moment. Știu cum lucrează, am lucrat 10 ani împreună. Când am avut acel salt extraordinar în carieră, eram întrebată cum am reușit. Le-am spus era meritul lui. Sunt sigură că dacă Simona simțea că nu avea nevoie de Daniel, ar fi renunțat la colaborare.

Mă bucur senzațional de mult. Am vorbit cu dânsul chiar înainte de meci. I-am zis că e și meritul lui această finală. Acum, că a și câștigat, e încă o dovadă”, a declarat Alexandra Dulgheru la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Serena Williams, reverență supremă în fața Simonei: „Trebuie doar să îți scoți pălăria în fața ei! A fost de necrezut cum a jucat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.