Tenis

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Ce a spus Ilie Năstase după victoria incredibilă a Simonei în fața Serenei Williams

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Ilie Năstase a oferit declarații controversate înaintea meciului, dar la final a fost mult mai reținut.

„Eu cred că a fost cea mai rapidă finală de la Wimbledon. Serena nu a condus niciodată, în niciunul dintre seturi, contează foarte mult pentru încredere. A servit foarte bine astăzi Simona, i-a intrat primul serviciu foarte des, a alergat-o pe Williams.

A greșit foarte mult astăzi Serena, dar Simona a făcut-o să greșească. Eu cred că este vorba despre situația ei fizică, a născut, nu e în cea mai bună formă”, a declarat Ilie Năstase la TV Digi Sport. 

Cea mai scurtă finală din istoria Wimbledon a fost în 1969, când Susan Tutt a trecut de Marion Boundy, scor 6-2, 6-0, după doar 20 de minute. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Ion Țiriac anunță REVOLUȚIA adusă de performanța Simonei: „E principala personalitate din România”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.