Tenis

WIMBLEDON 2019 // GALERIE FOTO Bucuria de copil a Simonei Halep, după victoria senzațională în fața Serenei Williams

+16 Foto
Simona Halep a cucerit titlul la Wimbledon în fața Serenei Williams

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a cucerit cel de-al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, după ce a învins-o pe Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2, în ultimul act de la Wimbledon.

Sportiva noastră a căzut în genunchi după ultimul punct și abia atunci și-a dat seama ceea ce a realizat: a învins-o pe Serena Williams și a câștigat încă un turneu de Mare Șlem.

„Nu am jucat niciodată un meci mai bun. A fost cel mai bun din carieră. Îi mulțumesc Serenei. A reușit să mă inspire de fiecare dată. A fost onoare să joc în fața lojei regale. Nu am cuvinte să exprim ceea ce simt acum. Am avut emoții mari înaintea meciului. Stomacul meu nu a fost deloc în regulă, dar am intrat pe teren și am oferit tot ce am avut. Este ceva special. A fost visul mamei mele. Spunea că vrea să fac ceva în tenis, să câștig finala la Wimbledon. Vreau să îi mulțumesc pentru tot!” Simona Halep

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Serena Williams, reverență supremă în fața Simonei: „Trebuie doar să îți scoți pălăria în fața ei! A fost de necrezut cum a jucat”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.