Liga 1

CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1 // Ar trebui dat afară Dan Petrescu? Are un start de sezon mai modest decât Edi Iordănescu!

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 14 iulie 2019

Dan Petrescu are un start de sezon chiar mai modest decât Iordănescu, demis anul trecut, pe vremea asta, deși luase Supercupa.

Debutul de sezon al CFR-ului este în mare măsură un deja-vu. Ca și vara trecută, vine după un titlu câștigat, cel de campioană, și tot ca atunci, joacă modest. Diferența? Judecând strict în funcție de rezultate, arată chiar mai rău cu Dan Petrescu antrenor decât cu Edward Iordănescu!

Anul trecut, Edi ratase și el startul în campionat și în preliminariile Ligii Campionilor. Dar măcar luase Supercupa României, 1-0 cu U Craiova. Acum, Petrescu n-a reușit să-și adjudece disputa cu deținătoarea Cupei, fiind învins de Viitorul lui Gică Hagi (0-1).

Practic, adversare de calibru apropiat, ca și cele întâlnite în Ligă, Malmo în 2018, Astana acum, sau în Liga 1 (Botoșani/Iași). Concluzia? După logica stagiunii trecute, când Edi a fost pus pe liber din cauza rezultatelor sub așteptări, "Bursucului" ar trebui să i se arate, și lui, ușa!

Mergând chiar mai departe, până și înlocuitorul ar putea fi același. După ce l-a refuzat pe prietenul Iuliu Mureșan, care voia să-l aducă la Hermannstadt, Antonio Conceicao e la fel de disponibil ca și la finele lui iulie 2018!

"O calificare cu Astana ne-ar ridica moralul"

Pentru remiza cu Poli Iași, 1-1, Petrescu a dat vina pe arbitraj, "a fost viciere crasă de rezultat, nu ne-a dat două penalty-uri clare", și pe faptul că are jucători "fără meciuri în picioare, se vede". Dar speră ca miercuri seară să se schimbe roata: "O calificare cu Astana ne-ar ridica moralul".

CFR LA DEBUTUL SEZONULUI 2019-2020 
0-1 cu Viitorul în Supercupă 
0-1 cu Astana în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor 
1-1 cu Poli Iași în Liga 1 
Antrenor: Dan Petrescu

CFR LA DEBUTUL SEZONULUI 2018-2019 
1-0 cu U Craiova în Supercupă 
1-1 cu FC Botoșani în Liga 1 
0-1 cu Malmo FF în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor 
Antrenor: Edward Iordănescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.