Liga 1

CRAIOVA - CLINCENI 3-2 // Corneliu Papură neagă problemele oltenilor + De ce l-a scos pe Marian Șerban, jucător U21, în prima repriză

FOTO: Facebook @Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 iulie 2019

Craiova a câștigat meciul din prima etapă cu Academica Clinceni, scor 3-2. Corneliu Papură nu crede că echipa lui a avut probleme în defensivă în acest start de sezon.

„Am trecut de la agonie la extaz. E un lucru bun că am câștigat. Lucru și mai bun că am reușit să marcăm câte trei goluri. Prefer un astfel de meci decât un 1-0 chinuit.

Am întâlnit o echipă care s-a așezat la 30 de metri de poartă.

Acum 70 de ore eram la Baku, jucam un meci pe sintetic. Nu e ușor. S-a văzut oboseala pe final, de asta am și făcut pasul înapoi. Nu voiam asta.

Nu cred că avem probleme în apărare. Au fost doar niște mici greșeli de poziționare la fazele fixe, am avut și ghinion”, a declarat Corneliu Papură la TV Telekom Sport.

4 goluria primit Craiova în primele două meciuri ale sezonului. Două cu Sabail în preliminariile Europa League și două cu Clinceni

Papură l-a schimbat pe Marian Șerban (19 ani), unul dintre cei doi jucători sub 21 de ani, în minutul 29. În locul său a intrat Alexandru Mateiu. Antrenor a explicat decizia: „Nu a făcut greșeli, doar că pierdeam mijlocul terenului. Șerban e un jucător bun și cu siguranță va reuși în carieră. Aveam nevoie de un jucător cu experiență!”.

Vezi și: 

Meci incendiar pe „Ion Oblemenco”! Golul victoriei a fost marcat la ultima fază, cu un șut senzațional

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.