Liga 1

Dan Alexa, bătut de Anamaria Prodan // MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 iulie 2019

Mihai Stoica a ironizat incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, în care antrenorul Astrei a luat o palmă de la impresar.

Directorul sportiv al FCSB, prezent la meciul roș-albaștrilor de la Pitești, cu Hermannstadt (Detalii AICI), a glumit cu un cameraman TV Digi Sport, gesticulând ca și cum ar da un pumn, aluzie la lovitura încasată de Alexa.

MM Stoica este cel care s-a opus venirii lui Dan Alexa la FCSB în iarnă și în această vară.

Vezi AICI detalii despre meciul FCSB - Hermannstadt!

CUM A EXPLICAT ANAMARIA

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.