Stranieri

Ianis Hagi a debutat la Genk // FOTO A fost lăudat pentru prestație: „În minutele de final a avut și șansa primului gol”

+5 Foto
FOTO: krcgenk.be

Articol de Ionuţ Coman  —  luni, 15 iulie 2019

Ianis Hagi (20 de ani), fostul căpitan al Viitorului, a jucat în ultimul sfert de oră al amicalului dintre Genk și Lokomotiv Zagreb, scor 3-0.

La doar două zile de la oficializarea transferului, Ianis Hagi a debutat în tricoul lui Genk. Fostul căpitan al Viitorului a jucat în amicalul pe care campioana Belgiei l-a disputat duminică, în finalul cantonamentului de la Horst (Olanda), în compania croaților de la Lokomotiv Zagreb.

Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 74, înlocuindu-l pe polonezul Jakub Piotrowski, și s-a făcut rapid remarcat.

„În minutele de final, a venit prima șansă de gol a românului. Șutul său din afara careului a fost blocat de un fundaș croat”, notează site-ul oficial al grupării belgiene. Genk s-a impus cu 3-0, golurile fiind reușite de Ito 32 și Benson 72, 90+1.

Pe 20 iulie, Genk va începe oficial sezonul, urmând să întâlnească Mechelen, în Supercupa Belgiei.

Citește și:

Genk îl vinde pe Ruslan Malinovski, cel mai bun jucător, ca să-i facă loc lui Ianis! „Cu Hagi, câștigăm imagine internațională! E un decar pur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.