Campionate

Zlatan Ibrahimovic, din nou polemic! S-a luat de șefii lui Ajax: „La sfârșitul carierei, aș putea fi director la Ajax. Aș fi mai bun ca toți care sunt acolo”

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 15 iulie 2019

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez de 37 de ani, mai are contract cu LA Galaxy până la sfârșitul anului 2019 și se gândește la momentul retragerii.

Oriunde ar fi, Zlatan Ibrahimovic e mereu în centrul atenției. Cu jocul său spectaculos și cu declarațiile la fel de efervescente. Atacantul lui LA Galaxy, 37 de ani, a dat un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf și i-a ironizat pe liderii lui Ajax, primul lui club din străinătate.

„La sfârșitul carierei, aș putea fi director la Ajax. Aș fi mai bun ca toți care sunt acolo”, a declarat suedezul.

Acesta și-a amintit și de perioada petrecută la Amsterdam: „M-am simțit foarte bine în Olanda. La început, fanii m-au fluierat, dar au plâns când am părăsit clubul. Am fost «the last man standing»”. 

„Ajax e și acum clubul meu în Olanda, sunt foarte mândru că am jucat acolo. E minunat să văd iar echipa în vârful Europei. A reușit ceea ce nimeni nu aștepta și continuă să lanseze jucători” - Zlatan Ibrahimovici, jucător LA Galaxy

Vezi și:

FOTO Răzvan Marin a debutat la Ajax! Cum a jucat mijlocașul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.