Liga 1

Gigi Becali, derapaj sexist și violent în cazul scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Dacă bărbații și femeile sunt egale, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Eu o luam, o tăvăleam și îi rupeam mâna”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iulie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat din nou pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a aplicat lui Dan Alexa, după Astra - FC Botoșani 2-2.

Gigi Becali a avut un derapaj și a făcut mai multe declarații sexiste, spunând ce ar fi făcut dacă era în locul antrenorului Astrei.

„Cică femeile sunt egale cu bărbații. Dar dacă suntem egali, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Adică suntem egali, dar nu suntem. Bărbatul de ce să nu o lovească?

Creștinește era s-o iei și s-o tunzi. Ca să nu se mai trezească femeile ca să bată bărbații. Nu se poate așa ceva! Eu o simpatizam pe Ana, dar acum nu mai pot să mă comport la fel cu ea. 

Eu vorbesc despre o situația generală, despre un bărbat care a bătut o femeie. Nu vorbesc de Ana. Nu sunt că ăia cărora le e frică să spună ceva. Trebuie să-mi dau cu părere, nu mă ascund. 

Cum adică o femeie bate un bărbat și el nu spune nimic? Problema e la Alexa, nu la Ana. Ea nu are nicio vină, nicio problemă. Alexa are o problemă mai mare ca Ana. Din cauza lui a fost bătut. Crezi că Ana îndrăznește să mă bată pe mine? Păi o iau, o tund, o tăvălesc și îi rup mâna”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.