Tenis

Cum a reacționat Simona Halep când a aflat că Gabriela Firea va organiza un nou eveniment în cinstea ei pe Arena Națională

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit astăzi în țară după triumful de la Wimbledon 2019. Dubla campioană de Mare Șlem a fost întrebată pe aeroport în legătură cu evenimentul pe care Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, vrea să-l organizeze miercuri pe Arena Națională.

Simona a răspuns pozitiv inițiativei Primăriei Capitalei: „Încă nu știu nimic oficial. Dacă o să am ocazia să împart această bucurie cu oamenii, mă voi duce cu mare drag!”.

Festivitatea este programată miercuri, de la ora 19:00, pe Arena Națională. Gabriela Firea a anunțat că nu va participa la eveniment, pentru a nu se repeta scenele din 2018.

Fiasco în 2018

Anul trecut, după titlul câștigat la Roland Garros, Gabriela Firea a organizat o festivitate asemănătoare, dar totul s-a transformat într-un fiasco. Miile de fani de pe Arena Națională au huiduit discursul primarului. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP // Courtney Nguyen, jurnalista din SUA care a urmărit-o pe Halep de la început, explică triumful și schimbările Simonei: „Nu știu dacă românii realizează ce a făcut ea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.