Tenis

VIDEO Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 » Presiune pe Covaliu: „Ai grijă, se înregistrează!” :)

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 July 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit astăzi în țară după triumful de la Wimbledon 2019. Președintele COSR, Mihai Covaliu, a confirmat oficial în premieră că Simona va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Întrebată de un jurnalist, în Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, dacă va accepta să fie port-drapelul României, Halep i-a aruncat provocarea lui Covaliu, șeful COSR aflat în spatele ei: „L-aș ruga pe domnul Covaliu, dacă nu e prea mare presiunea, să ne spună dacă și este de acord.”

Președintele COSR a confirmat decizia, „sub presiunea” Simonei, care l-a și atenționat în glumă: „Ai grijă, se înregistrează!”. :)

Halep și-a setat drept următor obiectiv o medalie la Olimpiadă: ”Vreau să ating forma de la Wimbledon și să câștig. Vreau aurul, dar știu că este greu. O să joc în toate probele pentru a lua o medalie. Orice fel de medalie va fi minunată!”.

Vezi și: 

SIMONA HALEP A AJUNS ÎN ROMÂNIA // VIDEO Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.