Liga 1

GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // Omul lui Edi Iordănescu, dezlănțuit la interviuri: „Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off”

Edi Iordanescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iulie 2019

Alexandru Radu, antrenorul secund al echipei Gaz Metan Mediaș, i-a ținut locul lui Edi Iordănescu la interviul de după meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-2, în prima etapă a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Nervos din cauza arbitrajului și a faptului că a fost trimis în tribună în timpul meciului cu Chindia, Iordănescu jr. a refuzat să se prezinte la interviu.

Secundului său i-a revenit astfel misiunea de a ataca prestația arbitrului George Rădulescu.

„Un penalty care nu a fost pe final... E greu să mai revii. Trebuia să mai fie doi eliminați.

A fost un joc bun, ne-am creat situații, dar ăsta este fotbalul, nu întotdeauna este corect. Arbitrajul și-a spus cuvântul. Asta este, mergem înainte.

Gazul nu își mai propune play-off-ul. O să încercăm să evităm retrogradarea. Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off. Probabil dacă aveam VAR, alta era situația”, a spus Alexandru Radu, la TV Digi Sport.

„Nu îmi vine să cred. Zicala că 2-0 e cel mai periculos scor s-a întâmplat și azi. Suntem frustrați, am rămas cu un gust amar, dar mergem mai departe. Am jucat, am făcut tot posibilul, puteam să facem 3-0. Se pare că portărelul acela tânăr a jucat foarte bine și îl felicit. Când dânsul (n.r. Edi Iordănescu) mi-a propus să vin aici, nu m-am gândit și am venit să ajut echipa. Avem toate condițiile, un grup unit, o echipă competitivă și sunt sigur că vom avea un cuvânt de spus” Sergiu Buș

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Bogdan Ilie, din Liga 3, direct titular cu CS Universitatea, în Liga 1: „Prin muncă se pot face multe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.