Liga 1

Cornel Dinu, reacție ironică după scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Doar ea o mai poate bate pe Halep. E promiscuitatea fotbalului”

Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iulie 2019

Cornel Dinu (70 de ani) e ultimul personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat opinia cu privire la scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, cel în urma căruia antrenorul Astrei a fost lovit în plină figură de soția lui Laurențiu Reghecampf. 

Fostul jucător al lui Dinamo, trecut prin câteva conflicte dure de-a lungul timpului cu Anamaria Prodan, n-a ezitat s-o ironizeze pe cea care se autointitulează „cea mai importantă femeie din fotbalul românesc”. 

„Lucrurile sunt mai confuze. S-a ajuns aici din cauza unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii și să spun cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut. Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun, că «singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan». 

Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: «asta cultivăm, asta avem.» Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a spus cel poreclit „Procurorul”, la TV Telekom Sport. 

Vezi AICI imaginile cu lovitura primită de Alexa

Vezi și: VIDEO GSP Live // Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.