Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cosmin Moți vine cu soluția pentru degringolada de la Dinamo: „Explicați-le asta suporterilor!”

Fanii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iulie 2019

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul celor de la Ludogoreț, a intervenit telefonic la emisiunea GSP Live, unde a comentat rezultatul meciului Viitorul - Dinamo 5-0 și situația ingrată cu care se confruntă fosta sa echipă.

 

Internaționalul de la campioana Bulgariei a vorbit și despre invazia fanilor, ultrașii din PCH fiind aseară protagoniștii unor noi incidente reprobabile

„Iar au venit mulți jucători, iar s-au schimbat mulți, dar am încredere în Eugen Neagoe și în Prunea, ei știu ce fac. Atitudinea poate să apară, dar durează până te închegi ca echipă. După golul de 2-0 al Viitorului, Dinamo s-a pierdut.

Și nouă, în sezonul 2005-2006, ne-au vopsit mașinile. Simți frica când ești pe teren, nu vrei să-i dezamăgești, nu poți juca fără presiune. Cred că fanii trebuie să fie alături de Dinamo, nu alături de Neagoe, Prunea sau mai știu eu cine. Trebuie dată o șansă și acestor oameni. Prunea e dinamovist de când îl știm, Neagoe e un profesionist extraordinar, un antrenor foarte bun. Nu aceasta este fața lui Dinamo, asta e clar.

Dacă aș fi conducător, m-aș întâlni cu fanii. Trebuie să li se explice frumos de ce l-au dat afară pe Rednic. Cred că tot ce fac fanii e cauzat de acest lucru”, a spus Moți, la emisiunea GSP Live.

Cosmin Moți a evoluat pentru Dinamo între 2005 și 2012, perioadă în care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă a României.

Vezi și:EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.