Campionate

Barcelona vrea să-l ia pe Neymar fără bani! Ce le-a propus șeicilor de la PSG

Articol de Theodor Jumătate   —  marţi, 16 iulie 2019

Barcelona a propus pentru Neymar doi jucători la schimb care valorează împreună peste 222 de milioane de euro, suma plătită de PSG pentru a-l cumpăra în 2017.

Neymar e la Paris, s-a întâlnit cu directorul sportiv Leonardo, face vizita medicală și testele fizice, dar se va antrena singur. Nu mai vrea să rămână la PSG, chiar dacă mai are trei de contract. Nu se duce în Germania cu echipa pentru primele amicale, cu Dynamo Dresda și Nürnberg. Și, foarte probabil, nu va merge nici în turneul din China, care începe marțea viitoare.

Potrivit L'Équipe, „discuțiile dintre PSG și Barcelona s-au intensificat, iar clubul catalan a făcut o primă ofertă surprinzătoare. Doi jucători la schimb a căror valoarea totală depășește 222 de milioane de euro. Fără altă sumă de bani”. Iar PSG cere bani, susține jurnalul francez, ceea ce Barcelona nu ar mai avea acum disponibil, după ce a investit aproape 200 de milioane pentru transferurile lui Griezmann (120) și De Jong (75).

Totuși, cale de întoarcere nu mai este. Aproape sigur, Neymar va ajunge în această vară înapoi pe Camp Nou.


A dispărut interviul

Jurnalistul brazilian João Paulo Vergueiro, de la UOL Esporte, a făcut o dezvăluire halucinantă. Interviul pe care i-l luase lui Neymar înainte de a pleca la Paris „și în care spunea lucruri interesante despre viitorul său” a fost furat! „Sper totuși să găsim materialul. Era un interviu exclusiv”, a declarat Vergueiro. 

Citește și:

Antoine Griezmann, primele declarații ca fotbalist al Barcelonei: „Dacă Messi și Suarez sunt supărați, le voi cere scuze pe teren, cu pase decisive”


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.