Liga 1

Genk, 5 milioane de euro pentru Cicâldău! U Craiova poate da a patra lovitură în „era Rotaru”

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 16 iulie 2019

U Craiova continuă tradiția vânzării perlelor echipei. Alexandru Cicâldău, 22 de ani, e așteptat să li se alăture lui Screciu și Ianis Hagi la Genk. 

În timp ce Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre colegii alături de care s-a remarcat la Euro 2019, au bifat duminică primele minute din acest sezon de Liga 1, Alexandru Cicâldău a văzut victoria Craiovei cu Clinceniul (3-2) din tribună.

„Nu e pus încă la punct cu pregătirea fizică” a fost explicația staff-ului tehnic al echipei. Însă publicația online 3minute.net susține că internaționalul de tineret e menajat pentru că s-ar afla în pragul unui transfer la KRC Genk.

De decarul Băniei s-au mai interesat Napoli, Sassuolo și Sevilla, însă belgienii au un mic as în mânecă. Mai precis, relațiile bune dintre patronul Universității, Mihai Rotaru, și șefii clubului flamand, stabilite vara trecută, când au parafat afacerea „Screciu”.

În ceea ce privește prețul, negocierile sunt în toi. Mijlocașul are trecută în contract o clauză de reziliere cifrată la 7 milioane de euro.

Însă sursele Gazetei susțin că Genk n-ar fi dispusă să plătească atât și se discută de-o sumă mai mică. Undeva în jurul a 4-5 milioane de euro și un procent pentru olteni dintr-un viitor transfer al jucătorului, după modelul „Ianis”.

ROTARU A LUAT CEI MAI MULȚI BANI PE MITRIȚĂ

  • Alex Mitriță (New York City FC) - 8.000.000€
  • Alex Băluță (Slavia Praga) -  2.650.000€
  • Vladimir Screciu (Genk) - 2.000.000€

11.720.000 €e profitul făcut de olteni cu Mitriță, Băluță și Screciu. Investiția în ei fusese de 930.000 de euro

1.000.000 €e suma pentru care U Craiova l-a achiziționat pe Cicâldău de la Viitorul, vara trecută

Citește și: 

Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, încântat de Ianis Hagi: „Ne-a arătat deja ce calități are!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.