Liga 2

Joacă!

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dezmembraţi şi datori cu 210.000 de euro, reşiţenii au găsit bani şi vor juca azi contra Gazului

Doar 5 jucători i-au rămas Reşiţei după colaborarea cu Poli Timişoara, încheiată în urmă cu două săptămîni. Şi o datorie mai veche, de 210.000 de euro, către foşti antrenori şi jucători ce şi-au depus memoriu, respectiv taxe federale neachitate, din pricina căreia nu au fost programaţi în prima etapă, cu ISCT. Ieri, Reşiţa a anunţat că şi-a rezolvat cele mai presante probleme, cu bani sosiţi de la autorităţi, şi că se va bate pentru salvarea de la retrogradare.

"Ne-am descurcat, deşi a fost foarte dificil. Eu simt o surpriză contra Mediaşului! O parte dintre jucători au fost atît de frustraţi în ultima perioadă că ar putea avea loc o refulare", a declarat preşedintele clubului FCM Reşiţa, Dan Izvernari. Reşiţa şi-a adus jucători liberi de contract din zonă, de la Caransebeş şi Muncitorul Reşiţa, care se vor adăuga celor aflaţi în lot, astfel încît şi-a încropit o echipă cu care speră să dinamiteze Mediaşul, aflat pe locul secund, promovabil.

"Planuri mari!"
Abia ieşită din comă, Reşiţa şi-a făcut planuri mari pentru sezonul următor. Stadionul "Milanului din Banat" se află în refacere, iar preşedintele Izvernari nu se fereşte să vorbească despre implicarea în bătălia pentru prima ligă din sezonul următor. "Vedem ce şi cum va fi pînă la vară. Pentru că de la vară avem planuri mai mari. Acum, sigur nu retrogradăm!", a mai spus Izvernari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.