Liga 1

VIITORUL - DINAMO // Gigi Becali se implică în scandalul de la Dinamo: „Dacă nu ai bani, nu te băga!” » Vrea ca fanii CSA să vină la FCSB: „Să spună «Mulțumim, nea Gigi»”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iulie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre scandalul dintre ultrașii lui Dinamo și conducerea clubului și le-a dat dreptate fanilor.

Mai mult, finanțatorul roș-albaștrilor l-a înțepat și pe Ionuț Negoiță, spunând că un club ca Dinamo are nevoie de un patron care să investească sume mari, și a spus că vrea ca fanii Stelei să vină lângă FCSB.

„Dinamo e un club mare și uite ce se întâmplă. Nu e în Liga 4 ca CSA. Intră în faliment, în insolvență. Vreau ca fanii să lase CSA și să vină să spună «Mulțumim, nea Gigi!». La Dinamo, Steaua sau Rapid, daca nu poți face ceva, nu te băgă! Nu poți avea scopuri mici. Nu poți cu 5-0. Dacă nu ai bani, nu te băga! Lasă cluburile mari.

Conștiința mea e curată! M-am băgat la Steaua, am dat 40 de milioane de euro și am făcut performanță! Am jucat în cupele europene, am bătut Valencia, Chelsea și Galatasaray și am intrat în Champions League. Mi-am făcut datoria față de club”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

FCSB s-a înțeles cu Diogo Salomao! Anunțul făcut azi de Gigi Becali: „Ăsta e salariul”

Gigi Becali: „Ce să facă săracii de fani?”

„Ce să facă și săracii de fani? Tu ce ai face în locul lor? Au pretenții. Sunt oameni educați, care merg sute de kilometri ca să fie lângă echipă. La 5-0 te oftici? Au și ei dreptatea lor. Ce să facă la 5-0? Să aplaude? Ce să mai susții când vezi că ești umilit?”, a adăugat finanțatorul.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.