Liga 1

VIITORUL - DINAMO 5-0 // EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV » Bogdan Bălănescu, omul care l-a „săpat” pe Mircea Rednic, protagonistul unui moment incredibil: cum i-a înfuriat pe fani!

Bogdan Bălănescu a ajuns să fie disprețuit de galeria lui Dianmo, iar la Ovidiu a întâmpinat problene cu localnicii // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iulie 2019

Dinamo a început noua ediție de Liga 1 într-o manieră dezastruoasă, pierzând pe terenul Viitorului, scor 0-5.  „Câinii” trebuie să uite cât mai repede prestația de la Ovidiu, debutul lui Eugen Neagoe pe banca dinamoviștilor fiind complet ratat.

Nu doar în teren dinamoviștii au fost complet deznădăjduiți. Privirile goale ale oficialilor alb-roșii au dominat peisajul aseară și au spus totul despre starea de spirit care domnește în „Ștefan cel Mare”.

Un moment inedit s-a petrecut în timpul meciului. Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei, omul care a pus cale îndepărtarea lui Mircea Rednic, a urmărit meciul de la masa presei, abătut, iar la un moment dat și-a aprins o țigară, detaliu ce i-a enervat pe localnicii ce i-au reproșat că fumează în incinta arenei!

Pe toată durata meciului, ultrașii care au făcut deplasarea la Ovidiu au scandat lozinci îndreptate împotriva lui Bălănescu, strigând totodată numele fostului antrenor Mircea Rednic. 

Vezi și: Jucătorii lui Dinamo au plecat cu jandarmii de la stadion! Ce pedeapsă au primit fanii + se anunță scandal și cu Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.