Liga Campionilor

Se califică CFR Cluj mai departe în Liga Campionilor? Cotă 60 pentru o victorie în returul cu Astana

CFR Cluj o va întâlni pe Astana miercuri, de la ora 21:00, în manșa secundă a primului tur preliminar din Liga Campionilor. În tur, kazahii s-au impus cu 1-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iulie 2019

CFR Cluj o va întâlni pe Astana miercuri, de la ora 21:00, în manșa secundă a primului tur preliminar din Liga Campionilor. În tur, kazahii s-au impus cu 1-0.

După victoria de la Nur-Sultan, kazahii s-au odihnit în week-end. Federația a ajutat-o pe Astana, programând în avans meciul cu Atyrau, care trebuia să se dispute la sfârșitul săptămânii trecute.

Clujenii au un start dezastruos de sezon. După ce au pierdut Supercupa, 0-1 cu Viitorul, elevii lui Dan Petrescu au eșuat în Kazahstan, 0-1 cu Astana, și tremură pentru calificarea în turul doi din preliminariile Ligii. Campioana n-a putut obține prima victorie nici la a treia încercare, debutând în campionat cu o remiză, 1-1 cu Poli Iași.

Jocul „feroviarilor” a arătat ceva mai bine, semn că Dan Petrescu a început să rezolve deja din probleme. Pariorii pot profita de o revenire a clujenilor, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria cu Astana (detalii AICI!)

  • Astana s-a calificat de fiecare dată în faza grupelor în ultimele patru sezoane, de trei ori în Europa League și o dată în Liga Campionilor;
  • CFR are o singură înfrângere acasă în 2019, în Cupa României, 1-3 cu Astra;
  • În ultimele 12 luni, Astana a pierdut în deplasare numai de două ori la cel puțin două goluri diferență, 1-3 cu Șahtior Karagandy și 0-2 cu Rennes;
  • Sezonul trecut, CFR a câștigat un singur meci acasă în trei tururi, 5-0 cu Alashkert.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui CFR a fost mărită la 60, în loc de 1.62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.