Liga 1

DIOGO SALOMAO LA FCSB// FOTO De la „câine până la moarte”, la „FCSB e un club mare” » Cum și-a schimbat Salomao discursul în 6 luni

Diogo Salomao și Adrian Mutu când jucătorul a semant cu Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 July 2019

FCSB l-a prezentat azi pe mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, acesta semnând un contract pe un an. (Detalii AICI)

După ce a fost prezentat oficial pe site-ul celor de FCSB, Diogo Salomao a dat primele declarații. Portughezul a precizat că s-a bucurat de oferta FCSB-ului, la doar 6 luni după ce anunța că rămâne fanul lui Dinmo.

Am fost foarte fericit când am fost contactat de FCSB. Am considerat aceasta drept o recunoștință a lucrurilor bune pe care le-am făcut în România. Am venit la un club mare și voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Am toate condițiile pentru a performa aici, astfel încât abia aștept să mă bucur de fotbal alături de noii mei colegi. Sper să câștig titlul de campion și să am și evoluții foarte bune în acest an”, a declarat Salomao.

Era „câine” până la moarte

Salomao a fost unul dintre favoriții suporterilor lui Dinamo. Și datorită realizărilor concrete, 15 goluri în 55 de partide în Liga 1, și grație stilului tehnic, spectaculos al lui Diogo. La plecarea forțată din Ștefan cel Mare, când intrase în ultimele 6 luni de contract, portughezul le-a mulțumit roș-albilor pe Facebook: „Dinamo mă pierde ca jucător, însă rămân un suporter al acestui club, «câine» până la moarte!”.

 

Citește și:

9 jucători pe 3 locuri: FCSB, concurență uriașă în atac! Nou-veniții, șanse mici la titularizare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.