Tenis

FOTO Jaqueline Cristian, surpriză imensă la BRD Bucharest Open » Victorie cu Sorana Cîrstea după un set decisiv câștigat autoritar

+13 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto)  —  marţi, 16 iulie 2019

Jaqueline Cristian (21 de ani, 210 WTA) a produs o surpriză mare în primul tur al turneului WTA de la București, după ce a învins-o în trei seturi pe mult mai cunoscuta Sorana Cîrstea (29 de ani, 81 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-2. 

Sorana Cîrstea continuă și la turneul de la București forma mult sub standardele sale cu care se confruntă în acest an. Contra bătăioasei Jaqueline Cristian, mereu alertă și neobosoită în schimburi, Sorana a comis numeroase erori în primul set, pierdut cu 4-6.

Manșa secundă a adus un oarecare progres în jocul Soranei. Mai puternică în momentele decisive, Sorana s-a impus cu 6-4 și a trimis meciul în decisiv.

Deși mai puțin experimentată, Jaqueline Cristian, posesesoare a unui wild-card la turneul din Capitală, nu s-a lăsat demoralizată de pierderea setului secund. A luptat exemplar în decisiv, a dictat ritmul punctelor și s-a impus într-o manieră autoritară, 6-2.

Jaqueline Cristian va juca mai departe contra Elenei Rybakina (Kazahstan, 20 de ani, 106 WTA).

Vezi și: Moment inedit la sosirea Simonei Halep: „Vrei să fii soția mea?” :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.