Liga 1

Răzvan Zamfir, supranumit „Moggi de România”, a fost bătut astăzi de Filip Jazvic, propriul fotbalist » Iuliu Mureșan confirmă: „Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! Facem plângere penală”

+1 Foto
Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir

Articol de Aurelian Botezatu, Marius Mărgărit  —  marţi, 16 iulie 2019

HERMANNSTADT // În această după-amiază a avut loc un incident grav între Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt, și fotbalistul croat Filip Jazvić (28 de ani). Jucătorul l-a înjurat și l-a lovit cu pumnii în față pe oficialul echipei, care a fost nevoit să meargă la spital pentru îngrijiri.

Președintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a explicat pentru GSP.ro: „Noi am decis că 2-3 jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvić, să îi transmită că vrem rezilierea amiabilă a contractului.

A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract.

Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”.

Răzvan Zamfir, cel poreclit „Moggi de România”, a sosit la Hermannstadt odată cu Iuliu Mureșan, în luna aprilie a acestui an. 

Hermannstadt are un program infernal de sezon. După înfrângerea din prima etapă cu FCSB, scor 3-4, urmează meciuri cu Gaz Metan, Viitorul, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.