Liga Campionilor

CFR CLUJ - ASTANA 3-1// Basarab Panduru îl felicită pe Dan Petrescu: „Doar el a văzut-o! Lumea a fost nemulțumită și a huiduit”

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 iulie 2019

CFR Cluj a învins-o pe Astana, 3-1, și merge în turul II al preliminariilor Champions League. 

  • CFR Cluj va juca împotriva lui Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel.  Meciul tur va avea pe loc pe 23/24 iulie, la Cluj, iar returul se va disputa pe 30/31 iulie

Basarab Panduru a analizat prestația echipei lui CFR Cluj și a lăudat decizia lui Dan Petrescu de a-l băga pe Valentin Costache în locul lui Rondon, în minutul 66, la scorul de 2-1.

„A fost un meci bun făcut de CFR Cluj, care a revenit după ce a fost condusă. Dan Petrescu a făcut o schimbare pe care doar el a văzut-o. Toată lumea a fost nemulțumită, fanii au huiduit. Dar Petrescut a văzut jocul, a știut de ce are nevoie echipa și l-a băgat pe Valentin Costache în locu lui Rondon.

După aceea a apărut golul. A marcat Omrani din poziția de vârf, a venit în locul lui Rondon. A atacat colțul scurt și a deviat foarte bine și s-a făcut 3-1. Până la urmă, e o victorie meritată. Și în tur, și în retur, CFR Cluj a jucat mai bine”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Citește și:

Ce urmează pentru CFR Cluj în Liga Campionilor! Confruntare cu Maccabi Tel Aviv

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.