Liga Campionilor

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Ilie Dumitrescu replică acidă pentru Dan Petrescu: „Îți dai seama? Mi-a stricat seara! Când eram la PAOK, el nu știu pe unde era”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 July 2019

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Ilie Dumitrescu, cel care i-a criticat dur pe campionii de la CFR Cluj după înfrângerea din turul cu Astana, 0-1, a fost pus la zid, fără să i se menționeze numele de Dan Petrescu.

Fostul tehnician, analist în acest moment la o televiziune de sport, i-a dat replica. Ilie a început cu o ironie: „Mi-a stricat seara. Îți dai seama?”.

Apoi a explicat de ce a criticat-o pe CFR. „Eu am altă opinie. Bine, să-i dea lui Culio, cel mai bun străin din istoria CFR-ului, contract pe 5 ani. E problema celor de acolo cum gestionează clubul și bugetul. Poate criticile i-au motivat. Culio a fost printre cei mai buni azi, iar Dan Petrescu s-a dezlănțuit la declarații.

Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

Dan Petrescu e încojurat de un nucleu de persoane, iar ce spune el e literă de lege. Dacă el zice că în paharul ăsta cu apă e vin roșu de Bordeaux, toți sunt de acord. Nu, aici e apă plată! Eu am alte opinii și păreri. Nu sunt la club ca să iau decizii, dar nu aș fi fost de acord cu multe decizii”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„El antrena Sportul, eu semnam cu AEK”

Fostul tehnician a încheiat cu o nouă ironie: „Să nu uite că el era la Sportul când eu semnam cu AEK Atena. După aceea am fost la PAOK, iar el nu știu pe unde era. Că nu am mai continuat pe acest drum, e altă poveste. Am ales să fac acest job (n.r. analist TV). Eu sunt imparțial, spun ce simt. Foarte bine că echipa s-a mobilizat”.

Citește și:

Ce urmează pentru CFR Cluj în Liga Campionilor! Confruntare cu Maccabi Tel Aviv

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.