Liga 1

Helmuth Duckadam râde de dinamoviști, după transferul lui Salomao: „Așa fac și câinii mei”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iulie 2019

Diogo Salomao (30 de ani) a fost transferat de FCSB, deși în urmă cu doi ani declara iubire veșnică lui Dinamo, echipă pentru care a jucat în 2017-2018. Helmuth Duckadam s-a amuzat pe această situație și i-a luat peste picior pe „câini”.

„Nu știi cum e cu «câine până la moarte»? Un câine când vede o carmangerie mai bună, pleacă în altă parte. Așa fac și câinii mei. Dacă vecinii le dau carne, se duc la ei. Salomao nu e dinamovist, e jucător profesionist, a jucat și în Emirate”, a spus Helmut Duckadam la TV Digi Sport.

Salomao e al doilea dinamovist care ajunge la FCSB în ultimii ani, după Harlem Gnohere. Mijlocașul jurase dragoste eternă „câinilor” când a plecat din Ștefan cel Mare: „ Astăzi, la un an și jumătate mai târziu, este timpul să-mi anunț plecarea de la un club mare ca Dinamo București.

A fost o plăcere să reprezint culorile acestui club. Tuturor foștilor colegi, staff-ului și suporterilor le doresc tot ceea ce e mai bun în viitor. Dinamo mă pierde ca jucător, dar voi rămâne un fan al clubului, un câine până la moarte”.

Citește și:

MILSAMI ORHEI - FCSB // VIDEO Helmuth Duckadam îi ia tare pe Moutinho și Salomao: „Au venit de la Barcelona ca să fie direct titulari?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.