Europa League

VIDEO A fost FCSB - Milsami aranjat? Dezvăluirea impresarei Laurette Nogo: a primit pont cu scor corect 2-0 și a pariat o sumă mare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iulie 2019

Impresarul Laurette Nogo a povestit la GSP Live o întâmplare incredibilă dinaintea meciului dintre FCSB și Milsami din prima fază a turului 1 preliminar din Europa League, scor 2-0.

  • Returul dintre Milsami și FCSB se joacă diseară, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

 

 

„Înainte de meciul dintre FCSB și Milsami mergeam spre aeroport. Taximetristul cu care eram a fost sunat de către o persoană care i-a spus să meargă și să pună un bilet la pariuri. Persoana respectivă a avut dreptate în privința meciului. Nu știu cum s-a întâmplat, dar i-a spus scorul corect.

Taximetristul a sunat apoi alți oameni. Vorbea codat! Tot încerca să le zică la telefon că e cu cineva în mașină și nu poate să vorbească direct. Îi ruga să meargă la agenție să îi pună și lui un bilet cu scorul respectiv. Mi-am dat seama puțin mai greu, dar într-un final am pus lucrurile cap la cap. Era vorba de o sumă importantă de bani pe care a pariat-o. Cu meciurile trucate e cam dificil. Nu am prea auzit astfel de detalii, cel puțin nu așa pe față cum a fost acum”, a declarat Laurette Nogo la GSP Live.

Vezi și:

VIDEO Rivala din impresariat a Anamariei Prodan nu mai crede în Dan Alexa: „Nu va mai avea o carieră de antrenor după pumnul primit”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.