Europa League

U CRAIOVA - SABAIL 3-2 // Moment emoționant în Bănie! Bogdan Vătăjelu, în lacrimi după ce a marcat: „O să îi dedic fiecare gol de acum înainte”

Bogdan Vătăjelu, Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iulie 2019

Bogdan Vătăjelu (26 de ani) a marcat golul de 2-0 al meciului din turul I preliminar al Europa League cu azerii de la Sabail și a oferit cel mai emoționant moment al serii.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Reușita lui Vătăjelu a venit în minutul 53, iar după ce a marcat a fugit către banca de rezerve. De acolo, fotbalistul a luat un tricou pe care era imprimată o poză cu el și Josef Šural, fostul său coleg de la Sparta Praga, decedat în urma unui accident de mașină.

„Așteptam de mult timp să îi dedic un gol. A fost unul dintre colegii cu care m-am înțeles foarte bine și în teren și în afara lui. Am colaborat cu el la multe goluri. Nu mă gândeam că poate să te doară așa. E incredibil ce poți să simți când dispare un coleg. Am simțit-o pe pielea mea acum și sper să nu se mai întâmple așa ceva. O să îi dedic fiecare gol de acum înainte”, a spus Bogdan Vătăjelu, la TV Digi Sport, după meci. 

Jucătorul ceh s-a stins în aprilie, la vârsta de 28 de ani, după ce șoferul microbuzului în care se afla a adormit la volan. Acesta se transferase de doar trei luni la Alanyaspor, în Turcia, și se întorcea de la meciul cu Kayserispor (DETALII AICI).

VEZI ȘI:

Gigi Becali a transferat un jucător de la Academica Clinceni » Adrian Șut a semnat cu FCSB! EXCLUSIV Reacția lui Ilie Poenaru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.