Europa League

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog în direct după atacul lui Dan Petrescu: „S-a luat de tine, care ești cel mai bun”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iulie 2019

FCSB a învins-o pe Milsami Orhei, 2-1, și s-a calificat în turul II din preliminariile Europa League, scor 4-1 la general. FCSB va juca în turul II cu armenii de la Alashkert

  • Meciul tur, 25 iulie: Alashkert - FCSB
  • Meciul retur, 1 august: FCSB - Alashkert

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au vorbit după meci despre declarațiile dure date de Dan Petrescu după ce a calificat-o pe CFR Cluj în turul II din Liga Campionilor.

Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

Gigi Becali: „Noi ne dăm cu părere aici, avem opinii! După aia iar se supără Dan Petrescu. N-ai văzut cum s-a luat de tine? Zice că se satură de câte trofee a câștigat și de câți bani a făcut”
Ilie Dumitrescu: „Da, a câștigat trofee multe”
Gigi Becali: „Așa e. Dar dacă a câștigat trofee și bani, înseamnă că nu putem să ne dăm cu părerea? Îți dai seama că s-a luat și te tine, care ești cel mai bun și cuminte?
Ilie Dumitrescu: „Am înțeles că nu a fost un atac la mine. E un subiect închis”
Gigi Becali: „De ce? Hai să nu-l închidem”

Ulterior, Gigi Becali a început să râdă și a schimbat subiectul discuției.

Citește și:

Ilie Dumitrescu replică acidă pentru Dan Petrescu: „Îți dai seama? Mi-a stricat seara! Când eram la PAOK, el nu știu pe unde era”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.