Europa League

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // Gigi Becali se bagă din nou la echipă: „Nu-l mai scot pe Florin Tănase de la mijloc nici dacă se scufundă Pământul” + ce zice despre Florinel Coman: „Ce, am băut gaz?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 iulie 2019

După Milsami Orhei - FCSB 1-2, din turul I al preliminariilor Europa League, Gigi Becali l-a lăudat pe Florin Tănase, atacantul de 24 de ani el echipei sale.

Gigi Becali a spus că de acum înainte, Florin Tănase va juca la mijlocul terenului, în linia de 3 mijlocași, așa cum s-a întâmplat în meciurile cu Hermannstadt și Milsami.

Florin Tănase va juca pe postul de mijlocaș. Nu-l mai scot de acolo nici dacă se scufundă Pământul! Nu mai joacă în atac. Ar fi jucat în atac dacă-l aduceam pe Cicâldău”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Cum să-l dau pe Coman cu 20 de milioane? Am băut gaz?”

Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre Florin Coman și a spus că nu-l vinde acum pe atacantul de 20 de ani.

„Cum să coste Coman 20 de milioane? Cum 20 de milioane? Doamne ferește! Ce, am băut gaz? Nu-l vând acum pentru că nu am oferte. Ce a făcut Coman până acum? A dat două goluri la EURO. El trebuie să ne ducă în grupele Europa League și să dea 5 goluri și 4 pase de gol”, a adăugat Becali.

Citește și:

Gigi Becali anunță ce fotbalist vinde + Ce jucător i-a plăcut azi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.