Europa League

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: Florinel Coman i-a „frânt” inima unui copil: filmul complet al evenimentelor

Florinel Coman // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de Justin Gafiuc  —  Friday, 19 July 2019

FCSB a tranșat fără emoții „dubla” cu Milsami Orhei, impunându-se cu 4-1 la general. După 2-0 în tur, roș-albaștrii au câștigat și în deplasarea din Republica Moldova, scor 2-1. 

Cum FCSB se bucură de un număr mare de fani peste Prut, echipa lui Bogdan Andone a fost susținută aseară de numeroși fani care au luat cu asalt micuța arenă din Orhei. 

După meci, a avut loc un episod mai puțin fericit pentru un băiețel de câțiva ani care voia cu orice preț să se aleagă cu tricoul lui Florinel Coman. Copilul i-a solicitat suvenirul fotbalistului, însă Coman l-a refuzat. 

Dincolo de acest moment, Florinel Coman a ieșit în evidență printr-o serie de gesturi frumoase la finalul partidei, când s-a fotografiat alături de fani și  le-a acordat acestora autografe timp de 10 minute.

Declarațiile lui Florinel Coman de la finalul meciului:

 

Vezi și: MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // NOTE GSP Claudiu Belu, jucătorul amenințat de Becali, a clacat din nou! A fost cel mai slab jucător la Orhei + cine a impresionat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.