Liga 1

VIDEO Dan Petrescu îi răspunde lui Ilie Dumitrescu: „Vreau să fiu lăudat și de el” + Ironii la adresa lui FCSB și a Craiovei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 iulie 2019

Dan Petrescu i-a răspuns lui Ilie Dumitrescu, după ce analistul TV l-a „înțepat” la finalul partidei cu Astana, scor 3-1, din turul 1 al Ligii Campionilor.

„Nu m-am certat cu Ilie Dumitrescu. Nici nu i-am pronunțat numele, dar dacă el s-a simțit... El a vorbit de mine. Am copilărit împreună, am stat în aceeași cameră. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu criticat când merit, iar când câștig să fie cuvinte frumoase și din partea lui. Să ne respectăm.

Mă deranjează unele declarații care nu sunt corecte. Mi s-a părut incorect să spună că echipa n-a jucat bine la începutul sezonului”, a declarat Dan Petrescu.

„Bursucul” a fost ironic apoi când s-a referit la adversarele celorlalte echipe românești din cupele europene: „Echipele cu care au jucat formațiile noastre erau extraordinare, doar noi am avut adversar slab, penibil, era și blat chiar. Milsami a avut buget de 100 de milioane de euro, la fel și cei din Azerbaijan, doar noi am avut adversar slab”.

Citește și:

Dumitrescu, replică acidă pentru Dan Petrescu: „Îți dai seama? Mi-a stricat seara! Când eram la PAOK, el nu știu pe unde era”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.