Tenis

Gabriela Firea l-a refuzat pe Ion Țiriac: „M-a sunat și mi-a spus” » De ce n-a apărut Primarul Capitalei pe Arena Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 iulie 2019

Simona Halep și-a prezentat miercuri trofeul câștigat la Wimbledon pe Arena Națională în fața a peste 20.000 de oameni, care au aplaudat-o la scenă deschisă.

De la eveniment a lipsit Gabriela Firea, primarul Capitalei, deși instituția condusă de ea a organizat evenimentul. Aceasta a vrut să evite să fie din nou huiduită, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când Simona a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros.

Gabriela Firea susține că Ion Țiriac i-a cerut să meargă alături de el pe Arena Națională, garantându-i că nu va fi contestată, însă primarul Bucureștiului l-a refuzat.

„M-a sunat domnul Ţiriac de ziua mea (pe 13 iulie a împlinit 47 de ani), spre seară, după un eveniment istoric (n.r. ziua în care Simona a triumfat la Wimbledon), m-a rugat să mă implic şi să organizez această primire a Simonei Halep, că nu vrea să lucreze cu altă structură.

Domnul Ion Ţiriac poate confirma, m-a rugat să vin şi mi-a spus «Intraţi cu mine», pentru că eu, peste tot pe unde am fost în lume, oficialitatea care era acolo, primarul, intra, oferea şi pleca, nimeni nu avea de gând să stea jumătate de oră, e normal.

I-am spus (n.r. -lui Ion Țiriac) «Vă mulţumesc, dar consider că mai e de lucru, de aşteptat, până vom ajunge în acea normalitate în care să respectăm o personalitate care a fost aleasă», pentru că eu nu am fraudat această poziţie”, a declarat Gabriela Firea la Marius Tucă Show.

Vezi și:

VIDEO Ion Țiriac, reacție fabuloasă! Cum a ironizat-o pe Dinamo pe Arena Națională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.