Liga 1

HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-2 // FOTO Penalty „eronat, inventat” » Statistică zguduitoare a lui Sebastian Colțescu în Liga 1

+2 Foto
Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 July 2019

Arbitrul Sebastian Colțescu a dat un penalty inexistent, conform specialiștilor în arbitraj, în meciul dintre Hermannstadt și Gaz Metan, scor 0-2.

Arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă în minutul 48, la scorul de 0-0, când Crețu cade într-un contact cu Buzan. Marius Constantin a marcat de la 11 metri, fără nicio emoție.

„Dacă te numești Colțescu și ai 15 ani în Liga 1 și pune presiune pe tine Alexandru Radu, secundul de la Mediaș, nu prea se leagă lucrurile. E un penalty eronat, inventat. Nu văd niciun element pentru care să dai penalty acolo”, a spus fostul arbitru Constantin Zotta la TV Telekom Sport.

Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt, s-a arătat și el nemulțumit, la Look Sport: „Arbitrajul a influențat clar rezultatul. Când dai două cartonașe roșii și 8 galbene unei echipe... Brigada a făcut niște greșeli. La penalty sigur n-a fost. Acolo cred că arbitrul tușier a dat.

La eliminarea lui Cordea a fost corect, dar în prealabil a fost henț. Dacă se dădea henț, nu se mai ajungea la fault. Sunt unii arbitri care vin cu un aer de superioritate și vor să arate că sunt stăpânii jocului. Ei nu bagă bani în fotbal, ei sunt plătiți din fotbal!”. 

Vezi AICI video de la meci!

„Evident că n-a fost penalty”
Nicolae Dică, antrenor FC Argeș

În 10 sezoane în care a arbitrat în Liga 1, Colțescu a dat 103 cartonașe roșii și 88 de penalty-uri!

182 de meciuri a arbitrat Colțescu în cele 10 sezoane în Liga 1

VEZI ȘI:

VIDEO Dan Petrescu a mitraliat pe toată lumea, într-o conferință-manifest: „Mă pufnește râsul. N-am făcut nimic bun în ultimii ani. Adversarul e mort, slab și blat când câștigăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.