Stranieri

Manchester United - Inter Milano 1-0 // FOTO Fără George Pușcaș, italienii au cedat în fața lui United

+6 Foto
Manchester United - Inter // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iulie 2019

Inter Milano a pierdut partida amicală contra lui Manchester United, scor 0-1. George Pușcaș (23 de ani) nu a fost inclus în lot, din cauza unor probleme cu viza. Meciul s-a disputat în Asia, la Singapore.

Mason Greenwood (17 ani) a marcat unicul gol al partidei în minutul 76. Mijlocașul lui United a fost atent pe o respingere a lui Handanovic, l-a driblat scurt pe Joao Mario și a șutat la colțul lung.

George Pușcaș, rechemat la echipă de antrenorul Antonio Conte, nu a fost inclus în lotul pentru amicalul de astăzi. Conform Gazzetta dello Sport, fotbalistul a avut probleme cu viza și a ajuns prea târziu în Singapore. El va fi utilizat însă în următoarele meciuri.

Împrumutat în ultimele sezoane la echipe din Serie A și Serie B, Pușcaș, promovat la Inter de Roberto Mancini în 2015, a jucat 7 meciuri pentru colosul italian: 4 în Serie A, două în Cupa Italiei și unul în Europa League, toate în returul sezonului 2014-2015.

Vezi aici statisticile meciului AICI

 Vezi și:

Anunț important despre în presa italiană despre George Pușcaș la Inter: „O conjunctură astrală îl aduce în echipa lui Antonio Conte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.