Tenis

Marius Comănescu, despre relația dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea: „Nu cred că e o problemă dacă nu sunt prietene”

Sorana Cîrstea și Simona Halep, în timpul unei apariții în echipa de Fed Cup a României // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) și Sorana Cîrstea (29 de ani, 81 WTA) n-au avut niciodată o relație solidă de prietenie, acest aspect fiind remarcat și de către Marius Comănescu (53 de ani), fostul antrenor al Soranei. 

Comănescu afirmă însă că cele două jucătoare se respectă reciproc, chiar dacă nu au la o bază o prietenie puternică. 

„Sunt două jucătoare care nu sunt prietene şi chestia asta se speculează. Două jucătoare marcante din tenis. Ce înseamnă să nu fii prieten? Înseamnă să te respecţi pur şi simplu ca jucător şi să nu te vezi, să te saluţi, poate schimbi două vorbe în viteză, dar nu îţi faci confidenţe, nu te duci împreună la diverse activităţi.

E o chestie care e normală. Orice om, indiferent de domeniul de activitate, nu poate să fie în relaţie de prietenie cu toată lumea. Cât timp există respect, şi cred că acest respect există de ambele părţi, nu cred că e o problemă dacă nu sunt prietene”, a declarat Marius Comănescu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi și: Fostul antrenor al Soranei Cîrstea face dezvăluiri incredibile din lumea tenisului românesc: „Sunt persoane care pariază, e un fenomen care trebuie combătut”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.