Liga 1

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, prima reacție despre oferta bombă a lui Negoiță pentru Ion Țiriac: „E om deștept, nu pune botul la prostii. Negoiță e un puști simpatic”

Ion Țiriac e chemat la Dinamo de Ionuț Negoiță

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 20 iulie 2019

Dumitru Dragomir (73 de ani) a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, știrea momentului din fotbalul românesc, mai exact oferta pe care Ionuț Negoiță i-a înaintat-o lui Ion Țiriac pentru preluarea gratis a clubului Dinamo. 

Fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal e sceptic însă că Țiriac ar fi dornic să investească la Dinamo: 

„Domnule, Țiriac e un om deștept, nu pune botul la prostii din ăstea, ce dracu'! Ce e ieftin te costă după foarte scump. Eu nu cred că va veni la Dinamo! Țiriac e un businessman care dă lecții la toată țara.

Negoiță e un puști simpatic, dar trebuie să ai în spate cel puțin ce are Gigi Becali. Nici el, nici frati-su n-au așa ceva. Ei nu sunt băieți proști, dar n-au forța financiară suficientă pentru a ține Dinamo.  Negoiță nu-i băiat prost. Dacă dă Dinamo gratis și oprește 40% din club, e inteligent. Decât să iei nimic din mult, mai bine iei mult din puțin”, a declarat Dragomir, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo.

Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul” Ionuț Negoiță

Vezi și: EXCLUSIV LOVITURA ANULUI Ionuț Negoiță îi dă gratis clubul lui Ion Țiriac: „Sper să accepte și să readucă Dinamo unde îi e locul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.