Liga 1

SEPSI - FCSB // Csaba Laszlo, antrenorul covăsnenilor, știe cum s-o blocheze pe FCSB: „Oamenii spun că e o echipă bună, dar știți ceva?”

Florinel Coman e un real pericol pentru apărarea lui Sepsi // foto: sportpictures.eu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iulie 2019

Csaba Laszlo, 55 de ani, antrenorul celor de la Sepsi, a prefațat partida cu FCSB din etapa a doua a Ligii 1, care se joacă luni, de la ora 21:00.

  • Sepsi - FCSB se joacă luni, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

„Avem un joc foarte tare, aici acasă. Eu cred că echipa este pregătită, nu avem accidentaţi. Băieţii sunt nu numai pregătiţi, ci sunt şi bucuroşi să joace împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat. 

Oamenii spun că FCSB este o echipă foarte bună şi eu cred acest lucru, dar face şi greşeli. Eu am analizat meciurile, le-am văzut de multe ori la televizor (...) şi am văzut unde fac greşeli, dar nu le spun, le păstrez pentru mine. Şi ei fac greşeli, şi ei sunt oameni. Va trebui să muncim ca să câştigăm”, a declarat Csaba Laszlo, potrivit weradio.ro.

 

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Cred că e o bucurie pentru orice jucător şi o ambiţie în plus să joci împotriva FCSB. Ce am văzut eu de la începutul campionatului e că FCSB arată o forţă ofensivă crescută, după părerea mea, faţă de anul trecut.

Au şi schimbat sistemul, se vede că jucătorii se simt bine în acest sistem. Au şi un mic avantaj faţă de noi, pentru că deja au disputat trei meciuri, urmează al patrulea, noi abia am disputat unul, şi au putut să lege mai bine relaţiile de joc” Gabriel Vașvari, mijlocaș Sepsi

Vezi și: Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.